El-butik med mere

Kongerslev – El’s fysiske butik, er en integreret del af virksomheden, hvilket betyder at vores  faglige ekspertviden altid er tilgængelig for vores kunder.

I vores butik, ”Kongerslev El- og Brugskunst”, præsenterer vi et bredt sortiment af kendte varemærker indenfor hårde hvidevarer, småapparater, El-artikler, lamper og brugskunst.

Priser, der tåler sammenligning

Butikken er en del af den landsdækkende El-Salgs-kæde. Medlemskabet giver os bl.a. stordriftsfordele ved indkøb, og betyder, at vi er konkurrencedygtige på prisen og løbende har gode specialtilbud på udvalgte kvalitetsprodukter.
Se El-salgs tilbudsavis

Hvidevarer

I vores butik har vi plads til at præsentere et udvalg af kvalitetsmærker inden for f.eks. køle- og fryseskabe, vaskemaskiner og tørretumlere. Dette giver mulighed for, at vores kunder kan sammenligne- og vurdere i ro og mag, og få professionel rådgivning om det bedste køb fra vores veluddannede medarbejdere. I butikken føres bl.a.: AEG, Miele, Gram, Voss, Electrolux, Siemens samt BOSCH.

Småapparater

Vi har et bredt sortiment af kvalitetsapparater til husholdning og personlig pleje i butikken – herunder støvsugere, kaffemaskiner, strygejern, køkkenmaskiner, hårtørrere, barbermaskiner og mange, mange flere. Vi yder råd og vejledning i de forskellige apparater, således købet matcher kundens behov.

Belysning – inde og ude

I butikken har vi et flot udvalg af forskelligt klassisk- og moderne belysning, til både ude og inde. Vi fører, blandt mange, lamper fra Louis Poulsen, Le Klint, Holmegaard, Lene Bjerre, House Doctor, m.m.

Råd og vejledning, samt hjælp til opsætning af lamper og belysning, ydes naturligvis også.

El- artikler

I butikken findes et meget bredt udvalg af el-artikler, lige fra kontakter til stikdåser, lyspærer…..  artikler/materialer, der kan bestilles til levering næste hverdag til konkurrencedygtige priser.

Brugskunst

Vi er stolte af at kunne præsentere brugskunst i butikken, der indbefatter mærker som Kay Bojesen, Rosendahl, Holmegaard, Lene Bjerre, House Doctor samt Broste Copenhagen.

Tæt på – med gratis parkering

Vi ligger centralt i Kongerslev centrum og parkering lige ved døren, der gør det nemt at handle både hårde hvidevarer, lamper, småapparater, el-artikler, brugskunst m.m.

Levering og tilslutning af hvidevarer, lamper m.m. yder vi naturligvis også.

Åbningstider i butikken:

Mandag – fredag​
​8.00 – 17.00​

Lørdag​
8.00​ – 12.00​