Invester i fremtiden, og spar op imod 50 % på din nuværende varmeregning

I Kongerslev EL er vi KMO-certificerede. Som autoriserede installatører, og uddannede elektrikere, kan vi udøve den mest professionelle vejledning og installation af din varmepumpe.

Varmepumper er den optimale løsning, hvis du vil have en varmeløsning til dit hjem, eller din feriebolig, som både er super økonomisk og miljøvenlig. Varmepumper er en del af fremtidens måde at producere varme på, da de udnytter varmen fra luften og jorden – ressourcer, som aldrig slipper op.
Mange af varmepumperne er i stand til at varme din bolig op, selvom temperaturen dykker til under frysepunktet. Så ønsker du et bæredygtigt produkt, som ofte tjener sig hjem i løbet af 3-5 år, er varmepumpen den rigtige løsning for dig.

Fordele:

  • Energibesparende og miljøvenlig
  • Ekstremt effektiv – spar op til 50% på din varmeregning
  • Selvkørende – kræver ikke din opmærksomhed
  • En fremtidssikret løsning med lang levetid (ca. 15-20 år)

I Kongerslev El, fremhæver vi to typer af varmepumper, enten en luft-vand-varmepumpe eller en luft-luft varmepumpe.

Vi har valgt at installere varmepumper, som vi finder de bedste på markedet, nemlig Panasonic eller Metro. Varmepumper fra Metro er anerkendte og danskproduceret og Panasonic er ligeledes anerkendte på markedet. Vi vurderer begge typer lige gode.

I samarbejde med vores leverandør af varmepumper, har vi et udviklet beregningsprogram, der beregner dit behov og økonomi ved installationen af en varmepumpeløsning.

Kontakt os gerne her og få en gennemgang og et uforbindende tilbud til netop din bolig.