Invester i fremtiden, og spar op i mod 50 % på din nuværende varmeregning af huset

Luft-vand varmepumpe,

Her er det er muligt at spare penge, uden du selv skal gøre noget. Som det er fremme i medierne, skal så så meget som muligt af vores energi over på EL systemet.

Et ideelt alternativ til opvarmning af dit hus, er i stedet for dit gamle oliefyr, naturgasfyr eller pillefyr. er en investering i fremtiden, og spar op i mod 50 % på din nuværende varmeregning ved opvarmning af huset.

 

Varmepumper er den optimale løsning, hvis du vil have en varmeløsning til dit hjem, som både er super økonomisk og miljøvenlig. Varmepumper er en del af fremtidens måde at producere varme på, da de udnytter varmen fra luften og jorden – ressourcer, som aldrig slipper op.
Mange af varmepumperne er i stand til at varme din bolig op, selv om temperaturen dykker under frysepunktet. Så vil du have et bæredygtigt produkt, som ofte tjener sig hjem på under ti år, er varmepumper den rigtige kategori for dig.

Fordele:

  • Energibesparende og miljøvenlig
  • Ekstremt effektiv – spar op til 50% på din varmeregning
  • Selvkørende – kræver ikke din opmærksomhed
  • En fremtidssikret løsning med lang levetid (ca 15-20 år)

Vi har valgt at installere enten Panasonic, som er et annerkendt produkt og Metro som et godt kendt dansk produkt, begge typer gode og annerkendte.

Vi har i samarbejde med vores leverandør af varmepumper, et beregningsprogram, som kan beregne dit behov og økonomi, ved at installere en varmepumpeløsning.

Kontakt os gerne på 9833 1700 eller 4019 9925, og få en gennemgang og et uforbindende tilbud på netop din bolig.

 

En luft-til-luft varmepumpe

En mere enkel løsning der egner sig bedst til mindre 1-plans-huse og sommerhuse.

Kontakt os eller kig ind, så vi kan få en snak om de forskellige muligheder for billig opvarmning.